Булчински рокли

Любим ❤️ сватбен магазин в България. Имаме ✔️ клиенти от София, Пловдив, Варна, Русе, Асеновград и др. Луксозни булчински, сватбени рокли от топ дизайнери.

Изборът на булчинска рокля не трябва да е стресиращ. Най-важното е да изберете подходящия стил за вашия тип тяло и рокля. След като сте решили това, все още има много възможности за избор.

Ето няколко съвета за това как да изберете най-добрата булчинска рокля за сватбения си ден:

Съобразете се с формата си.

Сватбените рокли могат да бъдат с високо деколте, с дълбоко деколте или без ръкави, така че е важно да обмислите какъв вид горна част ще се съчетае най-добре с избраната от вас пола. Ако не носите сутиен без презрамки отдолу или не искате да се показва такъв, потърсете рокля с отворен гръб или с изрязани части отстрани или отпред. Можете също така да опитате съвсем различен топ, като например потник или топ с изрязани дрехи, вместо такъв, който изисква поддръжка от бельо като сутиени и корсети.

Помислете за мястото на събитието

Ако ще се омъжвате навън през летните месеци, тогава ще искате нещо по-леко като шифон или коприна, за да не ви тежи, когато стане топло навън. Ако е зима и ще се омъжвате на закрито в бална зала, тогава по-тежките материали като вълна могат да бъдат по-подходящи в зависимост от това къде точно ще се проведе церемонията (например в църква с много

Изберете мъдро дължината си

Роклите се предлагат във всякакви форми и размери, така че е важно да изберете такава, която да пасва добре на вашия тип тяло. Например, ако имате дълги крака, може да искате да носите нещо с дължина до коляното или малко над него, за да не изглеждат краката ви по-къси, отколкото са в действителност.

Обмислете аксесоарите си

Когато избирате рокля за сватбения си тоалет, помислете какви аксесоари (ако има такива) искате да носите с нея – бижутата, обувките и т.н.

3-те най-популярни видове булчинска рокля

Роклята е най-важната част от сватбеното приключение, затова си струва да инвестирате в качествена такава. Освен това тя е едно от нещата, които ще носите отново и отново. Ето някои от любимите ни варианти от някои от любимите ни дизайнери:

1. Рокля с кройка на балерина

Нищо не казва „момичешко“ така, както тази дантелена рокля тип „балерина“. Тя е женствена и сладка, с достатъчно острота, за да бъде интересна.

2. Дълга асиметрична рокля

Тази дълга асиметрична рокля е елегантен избор за булка, която иска да покаже краката си, но все пак да запази стила си. Асиметрията ѝ придава уникален вид, който се отличава от другите рокли по пътеката – и не само!

3. Къса сатенена рокля

Тази къса сатенена рокляе перфектният баланс между традиционното и модерното, особено ако не сте сигурни в коя посока искате да отидете със стила на сватбената си рокля. Сатенът винаги е на мода и ще ви накара да се почувствате като принцеса, когато се отправите към олтара!

Към началото