Водоснабдяване

АНТОМЕКС-В ООД е водеща компания в сферата на водоснабдяването и канализацията от 1998 г. Отговаряме на нуждите на около 400 строителни и търговски фирми в пределите на България.

АНТОМЕКС-В ООД – вашата дестинация за качествени продукти за извънсградно питейно водоснабдяване. Като производител и вносител с богат опит, ние предлагаме разнообразие от решения, които са в съответствие с всички стандарти и изисквания за сигурност и устойчивост.
Нашата продуктова гама включва пожарни хидранти, тротоарни и шибърни кранове – създадени да бъдат надеждни и ефективни във всяка ситуация. Тези продукти са жизнено важни за градската инфраструктура и ние гарантираме, че те отговарят на високите ни стандарти за качество.
Също така предлагаме и широка гама от чугунени и стоманени фитинги, както и стоманени фланци, които осигуряват изключителна здравина и дълготрайност. Всеки от нашите продукти е проектиран с цел да издържа на трудните условия, които възникват при извънградското водоснабдяване.
Не пропускайте и нашите маркиращи ленти, които са ключов елемент при означаването на водопроводните мрежи. Те помагат за поддържане на сигурността и организацията на всяка система за водоснабдяване.
В АНТОМЕКС-В ООД вярваме в предоставянето на продукти и услуги, които не само отговарят, но и надвишават очакванията на нашите клиенти. Свържете се с нас, за да разберете как можем да помогнем на вашия проект да бъде ефективен, сигурен и устойчив.

Към началото