Най-популярните детски марки дрехи в Бургас – Mayoral, Guess Kids, Abel & Lula, Billieblush, Molo

Малко за Бургас

Бургас е един от най-красивите български градове, като това е така поради съчетанието на много фактори – местоположение, природа, инфраструктура, забележителности и др. Буквално той е на най-стратегическото място за Югоизточна България – климатът му е субтропичен, морски, по директен път на магистралата е на 400км. от гр. София, равнинен и добре устроен за обществото. Може да се каже, че е чудесно място за живеене, като около него се намират и известни курорти като Созопол, Слънчев Бряг, Несебър, Поморие, Свети Влас и др.

Ако се чудите какво можете да правите там – недейте, защото едва ли ще ви стигнат дните. В самия град има десетки места за разглеждане – морската градина, морското казино, разходка по крайбрежната алея до Сарафово, музеите, централните части на града, Солниците и др. и др.

Около града също има немалко забележителности, като например о.Анастасия, Атанасовското езеро, Музеят на солта в Поморие, местности и пътеки из Странджа планина и още много други.

Ако например сте на почивка с дете и сте предпочели големият град за това поради редицата удобства – няма голямо струпване на туристи, наличие на големи вериги магазини и квартални такива, множество заведения и удобството на морската градина и пособията за деца, то няма как да не споменем, че може да ви се наложи и да пазарувате дрехи. Всички знаем, че с колкото и голям куфар дрехи за децата да тръгнем, то вероятността те да изцапат, скъсат и измокрят всички е голяма. Тогава отново удобството на големия град ви позволява да закупите нови. По-надолу ще разгледаме най-популярните марки детски дрехи в Бургас.

Mayoral

Те са изключително популярен бранд за детски дрехи, чиито собственици са испанска фамилия. Интересното е, че от самото начало, което е преди 75 години, до днес  същото семейство управлява фирмата. Много критици казват, че Mayoral са висшата мода в детската сфера. През годините като че ли са създали собствен почерк в работата, който не може да бъде сбъркан при първия поглед на дадена дреха. Изчистения морски стил, който напомня на скандинавския такъв, е хит по време на летния сезон. Интересното в техните дрехи е, че носят младежкия дух на подрастващите, адаптирани в приемлива еманация на детски дрехи. Малките са луди по тях, буквално, като родителите им не остават много по-назад.

Повече за Mayoral Прочетете тук: https://crazy-kids.bg/mayoral

GUESS Kids

GUESS е популярна марка дрехи и аксесоари, която има американски произход. Истината за историята е, че двама братя отварят просто един бутик, който става популярен в цял свят. По-късно излиза и GUESS Kids като продължение на марката, която също продава дрехи и аксесоари. Те представляват супер модни и шик дрехи за деца, които са инспирирани от тези за възрастни. Като че ли марката има своите върли почитатели, които държат да са от глава до пети в нея и в това отношение не правят компромис и с децата си. Любопитно е, че марката предлага и дрехи за бебета, а аксесоарите като колани, чантички и шапки за малко по-големите деца са очарователни. С две думи – трябва да ги разгледате.

Повече за GUESS Kids вижте тук: https://crazy-kids.bg/guess-kids

Abel & Lula

След като вече разказахме за дрехите на доказалата се като моден гигант и то успешно фирма на Mayoral, то няма как да не споменем и за тяхната марка Abel & Lula. Отново испански бранд, който е тясно ориентиран към детски рокли за специални поводи. Ако се чудите от къде да изберете нещо стилно за вашето дете за специален повод като годеж, сватба, рожден ден, имен ден, празненство в детската градина и др., то това е вашият магазин. Дрехите им съчетават две изключително ценни качества за официална рокля, а именно семпъл външен вид и дизайнерски стилно излъчване. Те са неповторими с това да създават красиви рокли, които са удобни и са с безупречна изработка. Освен дрехите си, предлагат и аксесоари за косата на детето, които перфектно допълват визията. Ако детето ви иска да се чувства като истинска принцеса, а вие държите да създадете празнично настроение, то това е вашата марка.

Повече за Abel & Lula вижте тук – https://crazy-kids.bg/oficialni-detski-rokli-abel-lula

Billieblush

Те предлагат рокли за ежедневието на детето – спортни сетове, якенца, жилетки и дори роклички. Всички те са в свежи цветове, приятни за носене материи, подходящи за съчетаване с всякакви дрехи и най-вече носят усещане за лято, почивка и свобода. Ако се чудите с какво да допълните ежедневния гардероб на детето на морето, или път сте в такава нужда, то определено това е вашата марка дрехи. Независимо от какъв тип дреха се нуждаете, ще намерите онова, което търсите.

Molo

За Molo може да се каже само едно – дрехи изкуство. Те са неповторими в стила си и всяка детска дреха е толкова уникална, че не може да бъде сравнена с нищо. Бански костюми с наситени цветове и тропически мотиви, дрехи с флорални елементи, щампи и картини с животни всякакви неповторими арт съчетания на цветове. Дрехи, подходящи за всеки сезон и най-вече за лятото, защото носят усещане за бриз, безкрайни забавления и наслада. Ако държите на неповторимостта и качеството на дрехата, Molo са вашият избор.

Вижте богат избор от модели на Molo: https://crazy-kids.bg/molo

Към началото