Най-добрите вейп течности

Какво представлява електронното наргиле

Няколко производители наричат комбинацията от електронна цигара с клиромайзер и сменяеми компоненти на пулверизатора „електронно наргиле“. От известно време този тип устройства са известни и като писалки за наргиле. В опит да намалят размера си (да са по-преносими) и да пренесат съществуващата технология на атомайзера в света на джобните размери на електронната цигара, някои компании са избрали да използват термина „елетронно наргиле“, за да опишат своя продукт.

Тези тръбички са уникални с това, че разполагат с вътрешна акумулаторна батерия или използват батерии за еднократна употреба. Тъй като тези устройства са били разработени преди да има толкова много различни технологии за електронни цигари, първоначалните версии са изисквали отделна допълнителна батерия, която се поставя в (обикновено) страничната част на тръбата с външна връзка за захранване зад една или друга крайна капачка. Някои по-нови модели обаче изобщо не използват външни батерии, а вместо това използват вградени литиево-йонни батерии, които могат да се презареждат направо в корпуса на тръбата.

Какво представляват вейп течностите

Течността за вейп, електронната течност или електронният сок е елементът в електронните цигари, който създава пара, когато се нагрява в пулверизатора. Понякога може да се нарича „електронен сок“.

Благодарение на новия данък на ЕС купуването на електронни цигари за еднократна употреба и за презареждане в България никога не е било по-скъпо, така че защо искате да купувате предварително напълнени патрони?

В началото купувах предварително напълнени патрони от магазин, но те не издържат дълго, а и това беше преди да излязат разпоредбите на TPD. Електронните течности за вейп, които купувате за електронното си наргиле, се предлагат с различни аромати, така че е забавно да опитвате нови вкусове.

Какви видове вейп течности има ?

Съществуват много различни възможности за избор на течност за наргиле за вашето електронно наргиле. Всеки вид осигурява уникално изживяване и всеки вейпър може да има различно усещане за това кои аромати са най-добри за него. Въпреки това трябва да изберете течност за вейп въз основа на някои ключови качества; те включват съотношението между VG и PG, удара в гърлото и размера на облака пара, както и цялостния аромат на сока.

Кой са най-популярните марки вейп течности ?

Едни от най-популрните марки вейп течности са:

 • Dinner Lady – е британска марка за вейп, разположена в Блекбърн, която произвежда и разпространява електронни течности. От стартирането си компанията спечели единадесет международни награди, включително „Най-добра E-течност“ за „Лимон тарт“ в залата на Vape Expo в Щутгарт, Германия, която привлича над 1200 марки E-течности
 • Liquia – Ritchy Group Limited е частна глобална компания за технологии и иновации в индустрията за електронни цигари и електронни течности. От 2009 г. ние предлагаме най-добрите в класа висококачествени електронни течности и електронни цигари като алтернативни решения за пушене на възрастни пушачи в повече от 85 страни.
 • Nasty Juice – Nasty Labs заедно с Nasty Juice са разработили и произвели над 20 милиона бутилки електронна течност от 2016 г. Ние имаме експертен екип зад Nasty Juice за всякакви специални опаковки, които имате предвид.

Кой са най-добрите вейп течности

 • Вейп течност LIQUA (LIQI) CRANBERRY
 • Вейп течност LIQUA (LIQI) WATERMELON
 • Вейп течност LIQUA (LIQI) CANTALOUPE
 • Вейп течност Nasty Juice Cush Man – Mango Banana
 • Вейп течност Nasty Juice Cush Man – Mango Grape
 • Вейп течност Nasty Juice Cush Man – Mango Strawberry
 • Вейп течност DINNER LADY – APPLE SOURS
 • Вейп течност DINNER LADY – LEMON SHERBETS
 • Вейп течност DINNER LADY – WATERMELON SLICES

Още за вейп течностите може да разгледате на Vaper.bg

Към началото